FGC i l’Oficina Nacional dels Ferrocarrils del Marroc col·laboren per augmentar l’eficàcia i el rendiment d’ambdues companyies

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i l’Office Nationale des Chemins de Fer (ONCF) signen un conveni de col·laboració per tal d’augmentar l’eficàcia i el rendiment d’ambdues companyies en l’àmbit del transport ferroviari

El president d’FGC, Enric Ticó, i el director general de l’ONCF, Mohamed Rabie Khile, han signat un conveni amb l’objectiu principal d’establir una col·laboració en diferents àmbits per tal d’augmentar l’eficàcia i rendiment d’ambdues companyies en matèria de transport ferroviari.

Els principals eixos de la col·laboració són els següents:
·  Informació i documentació: es compartiran les informacions i documentacions considerades d’interès comú en tots els àmbits de l’activitat ferroviària.
·  Formació: organització de cursos formatius i de perfeccionament dels alumnes proposats per l’altra xarxa.
·  Missions d’experts
·  Assistència tècnica: prestació mútua d’assistència tècnica, fins i tot, en termes de qualitat i control.
·  Subministrament de peces de recanvi
·  Col·laboració mútua en matèria d’estudi, treball, instal·lacions i proveïments
·  Tecnologia: col·laboració en l’àmbit tecnològic amb l’objectiu de desenvolupar en el futur el transport ferroviari en benefici d’ambdues companyies.
·  Col·laboració industrial: promoció de la selecció i l’entesa en aquells temes on la col·laboració industrial es consideri interessant.
·  Material ferroviari descartat: l’ONCF podrà beneficiar-se del material ferroviari descartat per FGC.