Avaria en el marc de les obres de cobertura de Sants

» L’avaria s’ha produït en el marc de les obres que l’Ajuntament de Barcelona realitza a traves de l’empresa municipal BIMSA per la cobertura de les vies de sants.

Aquesta matinada, sobre les 3.00 hores, s’ha produït, a la zona de Badal, una avaria en una de les màquines que realitza els treballs de reposició de balast de les vies per la instal•lació de les canaletes d’infraestructures de telecomunicacions i energia.

Aquesta màquina, una Vaiacar (una retroexcavadora amb roda doble ferroviària i de carretera), circula per les vies i  s’ha avariat. Aquest fet ha provocat que, mentre es retirava, la circulació entre Bellvitge i l’Estació de Sants per una de les dues vies hagi quedat suspès. La màquina ha estat reparada i s’ha retirat a les 7.45h.

Aquesta avaria ha obligat a circular en via única entre Sants i Bellvitge, el que ha afectat els serveis de les línies R2 Nord, R2 Sud de Rodalia de Barcelona i els serveis regionals. Una vegada retirada la màquina s’ha recuperat la circulació per les dues vies i a les 9.45h del matí s’han recuperat els horaris habituals en els serveis afectats.

La incidència s’ha produït en el marc de les obres que l’Ajuntament de Barcelona realitza, a través de l’empresa municipal BIMSA, per la cobertura de les vies de sants.