La Generalitat adjudica projectes i obres en infraestructures i equipaments per un valor de 157 MEUR

04/12/2010
La Generalitat va adjudicar el passat novembre, per mitjà de l’empresa pública GISA, obres i projectes en matèria de transports, carreteres i equipaments per un valor de 157 MEUR. D’aquests, 132 MEUR corresponen a l’execució d’obres i 25 MEUR a la redacció de projectes constructius, estudis informatius i direccions d’obra.
El Consell d’Administració de GISA ha adjudicat obres en matèria d’infraestructures, carreteres i equipaments per valor de 132 MEUR i projectes constructius, estudis informatius i direccions d’obra per valor de 25 MEUR.

Entre les adjudicacions en matèria de carreteres es troben l’estudi informatiu de la variant de Sant Feliu de Codines, l’estudi informatiu de la variant de la B-231, a Esparreguera i el projecte constructiu d’eixamplament de la C-55 a Manresa. D’altra banda, com ja es va anunciar, s’han adjudicat les obres de construcció de les variants d’Olost (9,1 MEUR) i de Sant Jaume d’Enveja (2,2 MEUR).

Pel que fa a les actuacions en matèria de transports s’han adjudicat les obres de construcció del Centre intermodal del Baix Llobregat (69,7 MEUR) i les obres d’ampliació i millora de l’estació de l’L5 de Virrei Amat (8,1 MEUR). Així mateix, s’han adjudicat les obres de reurbanització de la carretera de Collblanc afectada per la construcció de la nova estació d’Ernest Lluch de l’L5 (2,5 MEUR) i la redacció del projecte constructiu del perllongament de l’L3 de Zona Universitària fins a Sant Feliu de Llobregat.

D’altra banda, s’han adjudicat les obres de nova construcció del Parc de Bombers d’Olot (3 MEUR) i les obres de reforma de la unitat d’hospitalització de l’Hospital Joan XXIII, de Tarragona (1,2 MEUR). En matèria d’equipaments educatius s’han adjudicat les obres de reforma i ampliació de l’escola Alzina de Fontcoberta, al Pla de l’Estany (2 MEUR) i les obres de reforma de l’escola Mossèn Ton Clavé de Vila-sana, per 875.000 euros, entre d’altres.