Dissabte vinent, dia 8, se celebra la Gimcana TMB de Barcelona.

La Gimcana TMB de Barcelona s’avança al maig, enguany arriba a la 22a edició amb un canvi de data

El proper 8 de maig, a partir de les 16 hores, tindrà lloc la Gimcana TMB de Barcelona, que patrocina Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) i que arriba a la seva 22a edició, amb la col·laboració del Mundo Deportivo i de l’Ajuntament de Barcelona.

Els participants de la Gimcana disposaran d’un títol especial per moure’s en transport públic durant la competició i tots ells hauran de superar diferents proves i presentar-se en els controls habilitats en diversos punts de la ciutat. Només cal reunir 4 amics, entrar a la pàgina web www.bcn.cat/gimcanatmb i participar en aquest joc per conèixer la ciutat mentre es resolen diferents enigmes i es realitzen diverses activitats.

La Gimcana donarà premis als guanyadors (equips classificats amb més puntuació) consistents en viatges i kits de recuperació post – gimcana, així com als millors equips participants (es sortejaran entre els equips que hagin acabat la Gimcana), premis al millor estendard i un premi especial Centres Cívics, al qual optaran tots els equips designats pels Centres Cívics per la seva prova especial.

Les inscripcions es poden fer fins demà passat, 7 de maig, descarregant el formulari a través de la web www.bcn.cat/gimcanatmb i lliurant-lo als punts habilitats: Centres TMB d’Atenció al Ciutadà d’Universitat (L1-L2) i de La Sagrera (L1-L5), Centres d’Informació i Assessorament per a Joves, PIJ Sarrià-Sant Gervasi, PIJ Gràcia, PIJ Sant Martí, PIJ Sant Andreu i PIJ Horta-Guinardó. Es poden consultar els horaris dels punts d’inscripció així com les bases de participació a la web de la Gimcana.
Barcelona, 5 de maig de 2010