Transports públics per a la Cavalcada de Reis 2009

tmb5Amb motiu de la celebració de la Cavalcada de Reis 2009 a Barcelona, així com d’altres cavalcades i actes similars a diversos barris de la ciutat, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització del Metro en els desplaçaments als llocs on es portaran a terme les diferents activitats programades.

A causa de l’esmentat esdeveniment, es restringirà el trànsit als vehicles privats i diferents línies d’autobús veuran afectat el seu recorregut per algunes zones. És per això que el suburbà és el transport idoni per facilitar la mobilitat dels ciutadans.La Cavalcada de Reis 2009 començarà al Parc de la Ciutadella i passarà per l’avinguda del Marquès de l’Argentera, Via Laietana, plaça d’Urquinaona, Fontanella, plaça de Catalunya, Pelai, plaça de la Universitat, ronda de Sant Antoni, Sepúlveda, Vilamarí, Lleida, avinguda Rius i Taulet i arribarà a la Font Màgica de Montjuïc. Com que el recorregut travessa majoritàriament el centre de la ciutat, es recomana la utilització del Metro per accedir-hi.

Reforç del servei de metro
A més, per garantir la fluïdesa, es reforçarà el servei de les línies 1, 2, 3 i 4, les més properes a la desfilada de Reis. La freqüència de pas dels combois anirà de tres a quatre minuts,  segons les línies.

Igualment, us informem que està previst reforçar l’atenció al públic a les estacions més concorregudes durant la celebració de la Cavalcada, com Ciutadella – Vila Olímpica (L4), Barceloneta (L4), Jaume I (L4), Urquinaona (L4/L1), Hostafrancs (L1), Drassanes (L3), Catalunya (L3/L1), Universitat (L1/L2), Paral·lel (L2/L3), Sant Antoni (L2), Rocafort (L1), Urgell (L1) i Espanya (L1/L3).

D’altra banda, a aquest increment d’atenció al públic i a l’augment de trens en circulació, cal sumar-hi un reforç dels equips de neteja i de les mesures de seguretat.

Transports Metropolitans de Barcelona participa activament, com ja és habitual, en aquest esdeveniment que tanca la campanya nadalenca, aportant personal conductor a les carrosses i un Bus Turístic de dos pisos.

Barcelona, 31 de desembre de 2008