Modificació servei Línia Avinguda Tibidabo (L7) aquest proper cap de setmana (17 i 18 de gener)

fgc22Aquests propers dissabte i diumenge els trens de la línia L7 (Av.Tibidabo) tindran principi i final de recorregut a l’estació de Gràcia en comptes de Plaça Catalunya.
fgc7Barcelona, 16 de gener de 2009

El servei de la Línia Avinguda Tibidabo (L7) d’FGC es veurà temporalment modificat aquest proper cap de setmana (17 i 18 de gener) a causa d’unes obres de formigonatge de les agulles a l’estació de Plaça Catalunya.D’aquesta manera, els trens de la línia L7 (Av.Tibidabo) tindran, durant aquests dos dies, principi i final de recorregut a l’estació de Gràcia en comptes de Plaça Catalunya. Aquesta modificació del servei obligarà als usuaris d’aquesta línia que vinguin de/ o vagin a les estacions de Plaça Catalunya o Provença a fer transbordament a l’estació de Gràcia per completar el seu recorregut. La freqüència serà d’un tren cada 10 minuts entre Gràcia i Avinguda Tibidabo, l’habitual de tots els caps de setmana.Així mateix, també cal remarcar que a l’estació de Plaça Catalunya només hi haurà dues vies operatives a causa d’aquestes mateixes obres de formigonatge de les agulles.
Des de les vies 1 i 2 es cobriran els serveis de les línies L6 (Reina Elisenda), S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell). Aquestes tres línies respectaran els horaris de servei habituals de tots els caps de setmana.