Una vaga als ferrocarrils francesos afecta a la circulació dels trens internacionals que enllacen Catalunya amb Montpellier

Des de les 20 hores d’avui

•    L’aturada laboral es perllongarà fins les 8.00 hores del dia 7 de novembre
•    Telèfon d’informació als clients: 902 24 02 02

05-nov-08.- La convocatòria d’una aturada laboral a la companyia ferroviària francesa SCNF a partir de les 20 hores d’avui afectarà a la circulació de trens internacionals diürns que enllacen Catalunya amb Montpellier.

Els trens afectats per la vaga són els següents:

•    5 i 6 de novembre     Talgo Lorca – Montpellier finalitza el seu recorregut a Portbou. Els viatgers del tram Portbou– Montpellier seran traslladats per carretera des de Figueres fins a destinació.

•    6 de novembre          Talgo Barcelona – Montpellier i viceversa suprimit en tot el seu recorregut

•    6 i 7 de novembre     Talgo Mare Nostrum Montpellier – Cartagena iniciarà el seu recorregut a Portbou. Els viatgers del tram Montpellier– Portbou seran traslladats per carretera des del seu origen fins a Figueres.

Renfe és completament aliena a aquesta circumstància i lamenta les molèsties que pogués ocasionar aquesta vaga. D’altra banda, recomana als seus clients la consulta de qualsevol possible incidència a la circulació del seu tren o la resolució de dubtes al telèfon únic d’atenció i reserves: 902 24 02 02

A més, Renfe ha establert com a mesures de post venda el reemborsament del 100% de l’import del bitllet als clients que desisteixin del seu viatge o el canvi de data sense despeses als viatgers que es decideixin per aquesta opció.