Renfe ha venut més de 2.800 passis InterRail a Catalunya

Des de gener fins a setembre del 2008

• Des del mes d’abril de l’any passat el passi InterRail ha renovat la seva oferta, amb les noves opcions de viatge s’aconsegueix flexibilitzar la oferta i optimitzar els recursos
• Aquest títol de transport permet viatjar per 30 països d’Europa sense limitació de quilòmetres

04-nov-08.-  Renfe ha venut 2.819 targetes InterRail a Catalunya durant els primers nou mesos del 2008, xifra que representa el 17,7% del total de bitllets adquirits a Espanya. El producte InterRail permet al client viatjar en tren per 30 països d’Europa, sense limitació de quilòmetres. Barcelona ha estat la primera província de la comunitat catalana en vendes d’InterRail, amb 2.565 targetes venudes.

L’InterRail va renovar la seva oferta l’1 d’abril de l’any passat amb l’objectiu de proporcionar noves opcions als viatgers. El nou model ofereix dos tipus de passi, el Passi Global (Global Pass) i el Passi País (One Country Pass), amb noves modalitats de viatges de curta durada, d’aquesta manera s’ha aconseguit flexibilitzar la oferta i optimitzar els recursos.

Durant aquest període, Catalunya s’ha consolidat com la segona comunitat en la venda de passis InterRail. Del total de clients que s’han beneficiat d’aquesta oferta a la comunitat catalana, 2.565 van aconseguir la targeta a la província de Barcelona, mentre que a Tarragona van ser 104 viatgers els que van adquirir aquest passi, 100 a Girona i 50 a Lleida.

Viatjar amb el passi InterRail és una oferta consolidada que creix progressivament i és una referència a l’hora de planificar grans escapades de turisme, especialment entre els més joves. De fet, el 83,3% dels passis venuts corresponen a l’oferta per a joves menors de 26 anys. A més de l’última modificació de la oferta InterRail amb els dos nous passis, les empreses que participen en InterRail (entre elles, Renfe a Espanya) han dut a terme ajustaments i millores que n’han augmentat l’atractiu.

Més de 17.800 bitllets InterRail a Espanya
Des del gener fins al setembre, es van vendre un total de 17.821 passis InterRail a tota Espanya, xifra que ja supera el total de títols venuts el 2007, que va ser de 16.567.

Pel que fa els viatgers espanyols, els països més demandats amb el passi d’un sol país, One Country Pass, les destinacions preferides són Itàlia, que ha acaparat un 33,5% de les vendes, seguida pel Benelux amb un 9,02% i Grècia Plus (que inclou els transbord amb vaixell des d’Itàlia) amb el 4,72%.

D’altra banda, amb el passi Global, el 22% de viatgers europeus es decanten per visitar França, mentre que el 16% prefereix Alemanya, seguida d’un 14% de viatgers que escullen Itàlia, i en un quart lloc es trobaria Espanya amb un 6,5% de visitants europeus.

D’altra banda, Madrid va ser l’origen del 34,1% de las vendes d’aquest sistema, és a dir, un total de 5.547 passis venuts. La segueix en vendes Catalunya, amb el 17,4% (2.819 passis)i el País Basc, que va sumar el 9,8% del total de vendes (1.603 passis).

Trobareu més informació sobre el passi Inter Rail (preus, rutes, descomptes, etc.) a Internet, tant a www.renfe.es/interrail, com en el lloc oficial www.interrailnet.com.