Interrompuda la circulació ferroviària entre Llinars del Vallès i Sant Celoni, els caps de setmana del 22 al 23 y del 29 al 30 de novembre entre les 21.50h de dissabte fins les 10.50h del diumenge. // Interrumpida la circulación ferroviaria entre Llinars del Vallès i Sant Celoni, los fines de semana del 22 al 23 y del 29 al 30 de noviembre, entre las 21.50h del sábado y las 10.50h del domingo

Adif executa obres de modernització de la infraestructura al tram Llinars del Vallès-Sant Celoni, a la línea Barcelona-Portbou.

Aquesta actuació consisteix en la renovació de tres trams metàl·lics per a millorar la durabilitat i funcionalitat de les estructures, així com per a augmentar les condicions de seguretat, eficàcia i fiabilitat, el que redundarà en un increment de la qualitat i prestacions del servei.
Amb motiu d’aquestes obres, els caps de setmana del 22 al 23 i del 29 al 30 de novembre, s’interromprà la circulació ferroviària entre Llinars del Vallès i Sant Celoni entre les 21.50h de dissabte fins les 10.50h del diumenge. Per tal de facilitar la mobilitat dels viatgers, Renfe ha establert un servei alternatiu per carretera que disposarà en 12 autobusos cada cap de setmana per a realitzar el trajecte entre les estacions afectades.

D’aquesta manera, es produiran les següents modificacions de servei:

Dissabtes 22 i 29 de novembre

• Línia 2 i 10 de Rodalies (St. Vicenç/Vilanova – Maçanet)
A partir de les 21.20 hores, servei habitual en el trajecte Sant Vicenç de Calders – Barcelona – Granollers – Llinars del Vallès. Servei alternatiu per carretera al tram Llinars – Sant Celoni – Maçanet

•Línia 10 de Rodalies (Barcelona – Aeroport)
El tren Aeroport (22.59h) – Sant Celoni (00.19h) finalitzarà el seu recorregut a Llinars del Vallès, on els viatgers continuaran amb autocar fins a destinació.

•Línia Barcelona – Girona – Portbou
Tren amb sortida de Barcelona Sants a les 21.25 hores circularà desviat via Clot – Mataró – Maçanet on recuperarà el seu recorregut habitual per arribar a Girona a les 23.01 hores.

Servei amb sortida de Portbou a les 20.30 hores circularà desviat via Maçanet – Mataró – Clot on recuperarà el seu recorregut habitual per arribar a Girona a les 23.01 hores.
Els viatgers del tram Sant Andreu Comtal – Sant Celoni disposen del servei habilitat a la línia 2 de Rodalies, és a dir, els viatgers realitzaran el recorregut en tren fins Llinars, on seran transbordats per carretera fins a destinació.

Diumenges 23 de novembre i 30 de desembre

•Línia 1 de Rodalies (L’Hospitalet – Maçanet)
El tren Hospitalet (8.35) – Maçanet (10.18) finalitzarà el seu recorregut a Blanes, on els viatgers podran enllaçar amb els trens de Media Distancia fins a destinació. D’altra banda, el tren Maçanet (10.23) – Hospitalet (12.06) iniciarà el seu recorregut a Blanes, els viatgers amb origen Maçanet i Tordera, seran transbordats amb autocar fins a destinació.

•Línia 2 de Rodalies (St. Vicenç/Vilanova – Maçanet), fins les 12.00h, els viatgers del trajecte Llinars –Sant Celoni – Maçanet seran transbordats en autobús.
D’altra banda, el tren Vilanova (15.42h) – St. Celoni (17.29h) i el tren St Celoni (17.44) – Vilanova (19.28h) finalitzarà i iniciarà recorregut a Llinars, els viatgers del trajecte Llinars – St. Celoni – Maçanet seran transbordats en autobús.

Servei ferroviari habitual en el trajecte Sant Vicenç de Calders – Barcelona – Granollers – Llinars del Vallès.

•Línia Barcelona – Girona – Portbou
Trens amb sortida de Barcelona Sants a les 8.25 i 9.25 hores circularan desviats via Clot – Mataró – Maçanet, on recuperaran el seu recorregut habitual.

En sentit contrari, els serveis amb sortida de Girona a les 7.27h, Figueres a les 8.00 hores i Portbou a les 8.38 hores circularan desviats via Maçanet – Mataró – Clot on recuperaran el seu recorregut habitual.
Els viatgers del tram Sant Andreu Comtal – Sant Celoni disposen del servei habilitat a la línia 2 de Rodalies.

La resta de trens de la línia circularan amb retards de 20 a 30 minuts.

Els trens internacionals que connecten Barcelona amb París i Zurich, així com els que enllacen Barcelona i Montpellier, i Madrid amb Portbou, circularan desviats per Mataró.
Des de les 10.50h dels diumenges fins les 5.00h dels dilluns esmentats, es circularà en via única en el tram Llinars del Vallès – Sant Celoni, pel que es poden produir demores d’entre 10 i 15 minuts als trens que circulin en aquest tram.

Per a informar d’aquestes modificacions, es reforçaran amb 28 persones els serveis d’atenció i informació al client a les estacions de Llinars del Vallès i Sant Celoni. A més, es comunicarà l’afectació al servei mitjançant cartelleria i megafonia en trens i estacions, així com a través de Transmet, i al telèfon 902 24 02 02.

Adif ejecuta obras de modernización de la infraestructura en el tramo Llinars del Vallès-Sant Celoni, en la línea Barcelona-Portbou.

Esta actuación consiste en la renovación de tres tramos metálicos para mejorar la durabilidad y funcionalidad de las estructuras, así como para aumentar las condiciones de seguridad, eficacia y fiabilidad, lo que redundará en un incremento de la calidad y prestaciones del servicio.

Con motivo de estas obras, los fines de semana del 22 al 23 y del 29 al 30 de novembre, se interrumpirá la circulación ferroviaria entre Llinars del Vallès y Sant Celoni entre las 21.50h del sábado hasta las 10.50h del domingo. Con tal de facilitar la movilidad de los viajeros, Renfe ha establecido un servicio alternativo por carretera que dispondrá de 12 autobuses cada fin de semana para realizar el trayecto entre las estaciones afectadas.

De esta manera, se producirán las siguientes modificaciones de servicio:

Sábados 22 y 29 de noviembre
• Línea 2 y 10 de Rodalies (St. Vicenç/Vilanova – Maçanet)
A partir de las 21.20 horas, servicio habitual en el trayecto Sant Vicenç de Calders – Barcelona – Granollers – Llinars del Vallès.
Servicio alternativo por carretera en el tramo Llinars – Sant Celoni – Maçanet

•Línea 10 de Rodalies (Barcelona – Aeroport)
El tren Aeroport (22.59h) – Sant Celoni (00.19h) finalizará su recorrido en Llinars del Vallès, donde los viajeros continuaran en autocar hasta destino.

•Línea Barcelona – Girona – Portbou
Tren con salida de Barcelona Sants a las 21.25 horas circulará desviado vía Clot – Mataró – Maçanet donde recuperará su recorrido habitual para llegar a Girona a las 23.01 horas.
Servicio con salida de Portbou a las 20.30 horas circulará desviado vía Maçanet – Mataró – Clot donde recuperará su recorrido habitual para llegar a Girona a las 23.01 horas.

Los viajeros del tramo Sant Andreu Comtal – Sant Celoni disponen del servicio habilitado en la línea 2 de Rodalies, es decir, los viajeros realizarán el recorrido en tren hasta Llinars, donde serán transbordados por carretera hasta destino.

Domingos 23 de noviembre y 30 de diciembre


•Línea 1 de Rodalies (L’Hospitalet – Maçanet)
El tren Hospitalet (8.35) – Maçanet (10.18) finalitzará su recorrido en Blanes, donde los viajeros podran enlazar con los trenes de Media Distància hasta destino.
Por otro lado, el tren Maçanet (10.23) – Hospitalet (12.06) iniciará su recorrido en Blanes, los viajeros con origen Maçanet y Tordera, serán transbordados con autocar hasta destino.

•Línea 2 de Rodalies (St. Vicenç/Vilanova – Maçanet)
Hasta las 12.00h, los viajeros del trayecto Llinars –Sant Celoni – Maçanet serán transbordados en autobús. Por otro lado, el tren Vilanova (15.42) – St. Celoni (17.29h) y el tren St. Celoni (17.44) – Vilanova (19.28h) finalizará e iniciará recorrido en Llinars, los viajeros del trayecto Llinars –Sant Celoni – Maçanet serán transbordados en autobús.
Servicio ferroviario habitual en el trayecto Sant Vicenç de Calders – Barcelona – Granollers – Llinars del Vallès.

·Línea Barcelona – Girona – Portbou
Trenes con salida de Barcelona Sants a las 8.25 y 9.25 horas circularán desviados vía Clot – Mataró – Maçanet, donde recuperará su recorrido habitual.
En sentido contrario, los servicios con salida de Girona a las 7.27h, Figueres a las 8.00 horas y Portbou a las 8.38 horas circularán desviados vía Maçanet – Mataró – Clot donde recuperarán su recorrido habitual.
Los viajeros del tramo Sant Andreu Comtal – Sant Celoni disponen del servicio habilitado en la línea 2 de Rodalies, es decir, los viajeros realizarán el recorrido en tren hasta Llinars, donde serán transbordados por carretera hasta destino.
El resto de trenes de la línea circularán con retrasos de entre 20 y 30 minutos.

Los trenes internacionales que conectan Barcelona con París y Zurich, así como los que enlazan Barcelona y Montpellier, y Madrid con Portbou, circularán desviados por Mataró.
Desde las 10.50h de los domingos hasta las 5.00 de los lunes mencionados, se circulará en vía única en el tramo Llinars del Vallès – Sant Celoni, por lo que se pueden producir demoras de entre 10 y 15 minutos en los trenes que circulen en este tramo.

Para informar de estas modificaciones, se reforzará con 28 personas el servicio de atención e información al cliente en las estaciones de Llinars del Vallès y Sant Celoni. Además, se comunicará la afectación al servicio mediante cartelería y megafonía en trenes y estaciones, así como a través de Transment, y en el teléfono 902 24 02 02.