La línia Lleida-La Pobla d’FGC pateix retards a causa d’una avaria en el sistema d’acoblament de dos combois

Lleida , 22 d’octubre de 2008
La línia Lleida-La Pobla d’FGC ha patit retards aquest matí a l’estació de Lleida en l’inici del servei a les sis del matí a causa d’una avaria en el sistema d’acoblament de dos combois. L’avaria s’ha produït en el moment en què els tècnics ferroviaris unien dues unitats de tren i ha afectat els horaris de sortida dels trens. Així, el primer servei amb sortida des de l’estació de Lleida i el primer servei amb sortida des de l’estació de Balaguer s’han fet amb taxis. En total, s’han traslladat 22 persones: 2 sortint de Lleida i 20 de Balaguer Més tard, un cop ja resolta l’avaria, ja ha sortit el primer tren a les 7:40 hores des de l’estació de Lleida amb un retard de 25 minuts sobre el seu horari. A partir d’aquest moment, s’ha anat normalitzant progressivament el servei fins a quedar totalment en horari a les 8:45 hores. En total, el nombre de passatgers afectats ha estat de 90 persones. En aquests moments s’està investigant quina pot ser la causa de l’avaria.