Connexió del Trambesòs amb la futura rambla de la Mina

“Transitòriament, els viatgers de la línia T4 hauran de fer un transbordament a la parada Fòrum.”

A partir del dilluns 16 de juliol, el servei de la línia T4 del Trambesòs es veurà afectat pels treballs d’instal·lació dels desviaments de via del carrer Taulat amb la futura rambla de la Mina que efectua TRAM. Com a conseqüència d’aquestes obres, els viatgers hauran de fer un transbordament de tramvies a la parada Fòrum (sense haver de canviar d’andana) per continuar el trajecte, que es farà en via única entre aquesta parada i la d’Estació de Sant Adrià en règim de llançadora. Aquestes obres no afectaran el servei habitual de la línia T5.

Aquests treballs permetran la connexió de la línia T4 amb la futura línia T6 des del carrer Taulat, entre les parades de Central Tèrmica del Besòs i Can Llima. Durant un mes i mig, es col·locaran els desviaments de via cap a la rambla de la Mina.

Així mateix, l’empresa BIMSA realitzarà durant el mes d’agost uns treballs de desviament de col·lectors a la zona de l’avinguda Diagonal – carrer Badajoz que produiran, durant dues setmanes, noves afeccions al servei de la línia T4.

Els usuaris seran informats de les obres a través d’uns fulletons que es col·locaran dins dels tramvies i d’uns cartells explicatius que hi haurà a totes les parades del Trambesòs i a l’interior dels tramvies.

Actualment el Trambesòs dóna servei a uns 22.000 usuaris al dia a través de les línies T4 i T5, amb 11,5 quilòmetres i 23 parades. El mes de setembre està previst que la línia T5 arribi a Badalona i entrin en servei 3 noves parades: Encants de Sant Adrià, Sant Roc i Gorg, on hi haurà un nou intercanviador amb la L2 i la futura L9 de Metro. Amb aquestes 3 noves parades, la xarxa Trambesòs comptarà amb 14,1 quilòmetres i 26 parades.