Ramon Borrell Daniel, nou director general de la Unitat de Tren d’FGC

El nou càrrec corporatiu ha estat ratificat avui pel consell d’administració d’FGC
Barcelona, 26 de juny de 2007
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) ha incorporat avui Ramon Borrell Daniel com a nou director general de la Unitat de Tren.
Ramon Borrell té 39 anys i és Enginyer Industrial i MBA per ESADE.
Borrell ha desenvolupat la seva activitat professional en el sectors de la gran distribució, indústria auxiliar de l’automòbil i finalment al transport de passatgers a ALSTOM. És en aquesta empresa on, des de 1998, ha ocupat diferents càrrecs de responsabilitat a Barcelona i París, com a Director d’Estudis Industrials, Director de Producció, Vicepresident Industrial i Vicepresident Responsable d’Unitat de Negoci d’Infraestructures, Senyalització i Concessions, càrrec que ha desenvolupat fins a l’actualitat.
Amb aquesta incorporació FGC culmina la primera fase del procés de reorganització de la companyia. Aquest procés ha suposat la divisió de les diferents activitats comercials de l’empresa en dues unitats de negoci:
• Unitat de Tren, que correspon a la gestió del transport de viatgers i mercaderies.
• Unitat de Turisme i Muntanya, que correspon a la gestió dels centres de lleure de Vall de Núria, La Molina, Montserrat i el Tren del Ciment.