Renfe oferirà més de 35.000 places addicionals en els trens de Larga i Media Distancia durant el pont de l’1 de maig

• Els trens AVE de la línia Madrid – Camp de Tarragona es reforçaran amb prop de 6.000 places.
• A més, s’incrementarà l’oferta en les relacions amb l’Eix Mediterrani, Andalusia i el nord- oest d’Espanya.
• A Media Distancia, s’augmentarà especialment la capacitat als trens que uneixen Barcelona amb la Costa Daurada i Portbou.

26-abr-07.- Entre demà i el 2 de maig , Renfe incrementarà amb 35.900 places addicionals la seva oferta de transport a Catalunya per a atendre l’increment de desplaçaments que es produirà en aquest període. Del total, 5.950 corresponen a trens Ave de la línia Madrid – Camp de Tarragona, 14.000 als serveis de Larga Distancia i la resta, 15.000, a trens de Media Distancia.

Els dies de més demanda són el divendres 27 d’abril, per la sortida des de Barcelona, i el dia 1 de maig per la tornada. A més, els trens internacionals que enllacen Barcelona amb París, Milà i Zurich oferiran en aquest període prop de 1.000 places addicionals.

Entre les principals mesures que s’han adoptat destaquen l’augment de l’oferta als trens Ave-Larga Distancia amb destinació Madrid, Galícia, País Basc, Andalusia i València, i el reforç dels serveis de Media Distancia que circulen a les línies Barcelona–Tarragona–Tortosa i Barcelona-Girona-Portbou.

Més de 16.000 places addicionales als trens Ave – Larga Distancia
En total, el servei Ave-Larga Distancia incrementarà la seva oferta amb més de 16.100 places addicionals. D’aquestes, 5.950 es posaran a disposició dels clients als trens Ave que enllacen Lleida i el Camp de Tarragona amb Madrid. A més, s’oferiran 1.500 places addicionals als trens Alvia que comuniquen Barcelona amb Madrid, el que suposa un total de 7.450 places en aquest eix.

Por la seva part, els trens que uneixen Catalunya amb Andalusia reforçaran la seva capacitat amb 6.625 places, mentre que els serveis que enllacen Catalunya amb Galícia, País Basc i la resta del nord peninsular augmentaran la seva oferta en més de 1.000. A més, s’oferiran prop de 5.000 places addicionals als serveis que circulen a través de l’Eix Mediterrani.

15.000 places addicionals als trens de Media Distancia
Els trens de Media Distancia incrementaran la seva oferta en 15.000 places, especialment als  trens que uneixen la capital catalana amb Tortosa (Costa Daurada) i Portbou (Costa Brava). A la línia Barcelona-Tarragona-Salou-Tortosa, Renfe posarà a disposició dels seus clients un total de 6.500 places addicionals. A la línia Barcelona-Portbou s’incrementarà l’oferta en més de 5.500 places i també es reforçarà els dies de més afluència la resta de serveis de Media Distancia que enllacen Barcelona amb Reus, Móra i Lleida.

Per a més informació, els clients poden dirigir-se a les estacions, al telèfon 902 24 02 02 i a la pàgina web www.renfe.com