Museu del Ferrocarril de Vilanova – I Assemblea de Socis i Col·laboradors del Museu

El 20 de març es celebrarà la I Assemblea de Socis i Col·laboradors del Museu del ferrocarril, entitat creada al 2006 i que inicia la seva marxa en aquest any.

En aquesta trobada es presentarà les directrius que tutelaran al SIC, tant des del punt de vista metodològic, com ètic, establint-se les aportacions i els beneficis que suposarà la pertinença a aquesta associació.

L’objectiu fonamental és continuar l’estratègia de presència i participació de la societat civil en el museu. Entre tots es pretén situar al Museu de Vilanova en el lloc que li correspon com centre cultural del ferrocarril a Catalunya. Una finalitat que passa per crear un espai de trobada i intercanvi, en el qual es custodiï la memòria tangible i intangible i, alhora, sigui un projecte de llarga distància promotor de ciència, tècnica, cultura i comunicació.

La Fundació dels Ferrocarrils Espanyols busca la complicitat d’institucions, empreses i d’aquelles persones interessades en la preservació, documentació i difusió d’un patrimoni històric industrial ferroviari que és de tots.