FGC convoca un concurs de relats breus per a majors de 60 anys: Una via de records

Amb el tema “Històries d’FGC”, el escrits es poden presentar fins el 12 de maig del 2007. Els guanyadors obtindran un viatge per a dues persones amb el Transcantàbric.

Una via de records és el títol del concurs literari per a gent gran que convoca FGC. És una iniciativa adreçada a les persones de més de 60 anys, que participaran en dues categories diferenciades: categoria lliure, per a usuaris habituals, o bé categoria d’empleats i jubilats d’FGC.
El tema del concurs és “Històries d’FGC”. S’han de presentar narracions/relats breus que tinguin com a eix els Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.
Poden ser anècdotes, històries, fets reals o ficció, amb l’única condició que els trens, cremalleres o funiculars d’FGC hi tinguin un paper rellevant.
Les obres han de ser originals i inèdites, amb un mínim de 5 pàgines i un màxim de 20 en format DIN A 4.
Tots els participants trobaran la butlleta d’inscripció i les instruccions per presentar les obres a la pàgina web d’FGC (www.fgc.cat).
El termini de presentació finalitza el dia 12-05-2007.
Els guanyadors obtindran un viatge per a dues persones amb el Transcantàbric.El 2n premi consistirà en un cap de setmana per a dues persones a Vall de Núria.