Diverses entitats d’iniciativa social es promocionen a les estacions d’FGC

Logo FGCA partir del proper dilluns 5 de març, algunes estacions de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya serviran de plataforma de difusió de diverses ONG i entitats d’iniciativa social d’abast català.

En compliment del conveni signat el passat mes d’octubre amb el departament d’Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, FGC posarà a disposició dos espais en dues estacions de les seves línies, amb l’objectiu que aquestes associacions puguin exposar i informar als clients dels seus projectes i activitats.

Cada mes es dedicarà a una entitat diferent, i també variaran les estacions assignades per tal d’assegurar una major repercussió d’aquesta iniciativa. De moment, les primeres associacions que aprofitaran les estacions de FGC com a plataforma de difusió són:

• Aldees infantils SOS de Catalunya, el mes de març a les estacions de Gràcia i Provença.

• Intermón Oxfam, el mes d’abril a les estacions de Muntaner i Sabadell-Rambla.

• FATEC (federació d’associacions de gent gran de Catalunya), el mes de maig a Plaça Catalunya i Manresa Alta (Línia Llobregat-Anoia).

• Fundació Comtal, el mes de juny a Plaça Catalunya.

Aquesta experiència és una oportunitat per aprofitar els espais públics en les estacions d’FGC, atès que consolida una nova fórmula per difondre activitats d’entitats que treballen en l’àmbit social.

Cal recordar que, des de fa anys, en algunes estacions d’FGC ja es fan exposicions temporals en col·laboració amb alguns ajuntaments.